Budyń Chlebowy Pączek
Pączek chleb Pudding może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 1,05 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 442 kalorie. 34 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier cukierniczy, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń chlebowy Pączkowy z sosem rumowym maślanym, Szkliwiony Budyń Chlebowy Pączek I Marzycielski SOS Budyniowy, oraz Budyń pączek jabłkowy Sunny ' s dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W dużej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem kostek pączka i sosu rumowego z masłem.
Dodać kostki pączka i wrzucić, aż wchłoną jak najwięcej płynu, jak to możliwe.
Wlać mieszaninę do naczynia żaroodpornego i piec przez 1 godzinę.
Podawać z sosem maślanym rumowym.
W rondlu roztopić masło i stopniowo wymieszać z cukrem cukierniczym.
Dodać rum i podgrzać do bąbelków.