BUDYŃ CHLEBOWY (PUDIN DE PAN)
Budyń chlebowy (PUDIN de PAN) może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich kolumbijskich przepisów ma 150 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz cynamon, ekstrakt z wanilii, chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kubański Pudding Dyplomatyczny-Pudín Diplomático, bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, oraz Pudín Mary (Proste Ciasto Pomarańczowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić chleb na dużej patelni do pieczenia i piec w piekarniku 400 ° F około 5 minutes.In duża miska do mieszania, ubić razem mleko, mleko skondensowane, wanilia, cynamon i ubitych jaj i dobrze wymieszać.
Dodać kostki chleba do mieszanki mleka.
Odstawić na około 20 minut lub aż chleb wchłonie większość mieszanki.
Wlać mieszaninę budyniu chlebowego na patelnię do pieczenia.
Piec w piekarniku 350° F przez 1 godzinę lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia, następnie przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny lub przez noc.