Budyń Chlebowy O Smaku Klonowym
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, mleko, sadzarki pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Budyń Chlebowy Klonowy, Budyń Chlebowy Klonowy, oraz Vermont Maple Bread Pudding dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Przynieś syrop i mleko, aby zagotować w małym rondlu na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Zdjąć z ognia; odstawić. Beat jajka w dużej misce z trzepaczką lub widelcem do dobrze wymieszane. Stopniowo dodawać gorącą mieszaninę syropu, ubijając, aż dobrze wymieszane po każdym dodaniu. Wymieszać w kostkach chleba tostowego i pekan.
Wlać do nasmarowanego 1-qt. danie zapiekane.
Piec 20 min. albo dopóki środek puddingu nie ustawi się.
Podawać na ciepło z ubitą polewą.