Budyń Chlebowy Klonowy
Klonowy budyń chlebowy to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 73 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz chleb, mleko, rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Budyń Chlebowy Klonowy, Budyń Chlebowy Klonowy, oraz Vermont Maple Bread Pudding dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż kostki chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 325 przez 10 minut.
Umieść kostki chleba w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia pokrytym sprayem do gotowania.
Mleko i następne 8 składników wymieszać w średniej misce i wymieszać trzepaczką do wymieszania. Wymieszać z rodzynkami.
Wlać mieszaninę mleka na chleb, podrzucając delikatnie do herbu.
Pozostawić mieszaninę na 40 minut.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 10 minut lub aż budyń jest ustawiony.