Budyń Chlebowy Karmelowo-Jabłkowy

Budyń Chlebowy Karmelowo-Jabłkowy
Karmelowo-jabłkowy budyń chlebowy jest Wegetariańskie deser. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka odtłuszczonego mleka, produkt jajeczny bez cholesterolu, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Budyń Chlebowy Karmelowo-Jabłkowy, Budyń Chlebowy Karmelowo-Jabłkowy, oraz Budyń Chlebowy Karmelowo-Jabłkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 350º. Spray quiche dish, 9x1 1/2 cala lub pie plate, 9x1 1/4 cala, z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem chleba i karmelu polewa w dużej misce z trzepaczką do gładkiej. Złożyć w chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać do naczynia quiche.
4
Piec 40 do 45 minut lub do złotego koloru i ustawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Pokroić w kliny.
6
Na każdą porcję polewamy karmelem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn