Budyń Chlebowy Jabłkowy Żurawinowy
Jabłkowy budyń chlebowy żurawinowy to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 525 kalorii. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jabłka fuji, sok z cytryny, Likier pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako deser w rozsądnej cenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Budyń Chlebowy Żurawinowy Jabłkowy Bezglutenowy, Apple Party! From the Vault-Apple Craisin Bread Pudding, oraz Budyń Chlebowy Żurawinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Posmaruj 11 przez 13-calowe naczynie do pieczenia masłem o temperaturze pokojowej.
Miejsce kostki brioche w naczyniu do pieczenia. Odstawić.
W dużej misce połącz pokrojone w kostkę jabłka z sokiem z cytryny, brązowym cukrem i żurawiną.
W dużej misce ubijamy pół na pół, jajka, cynamon, gałkę muszkatołową i wanilię.
Wlać budyń na chleb. Pozostawić do nasycenia na kilka minut.
Piec 40 minut, aż budyń ustawi.
Umieść średnią miskę w zamrażalniku na 1 godzinę przed ubijaniem śmietany.
Do schłodzonej miski dodaj śmietanę i ubijaj mikserem ręcznym.
Dodać likier i cukier puder i dobrze połączyć.