Budyń Chlebowy III
Pudding chlebowy III to przepis wegetariański na lakto ovo, składający się z 6 porcji. Za 88 centów za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 454 kalorie , 14 g białka i 17 g tłuszczu na porcję. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 161 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Mieszanka masła, ekstraktu waniliowego, soli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 55% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także pudding chlebowy Tiramisu , pudding chlebowy bananowy i pudding chlebowy z jeżynami .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmaruj masłem jedno 2-litrowe naczynie do pieczenia.
Połącz kostki chleba, masło, cynamon i rodzynki; dobrze wymieszać i włożyć do naczynia do pieczenia.
Ubij jajka, cukier, wanilię i sól.
Dodajemy mleko, dobrze mieszamy i polewamy kostkami chleba.
Posypać gałką muszkatołową i piec 25 minut.