Budyń chlebowy III
Budyń chlebowy III może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 454 kalorie, 14g białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cukier, rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, Maltański budyń chlebowy (przy użyciu czerstwego chleba), oraz budyń z masłem chlebowym, jak zrobić budyń z masłem chlebowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko masło jeden 2 quart pieczenia naczynia.
Połączyć kostki chleba, masło, cynamon i rodzynki; dobrze wymieszać i umieścić w naczyniu do pieczenia.
Ubić jajka, cukier, wanilię i sól.
Dodać mleko, dobrze wymieszać i zalać kostkami chleba.
Posypać gałką muszkatołową i piec przez 25 minut.