Budyń chlebowy III
Chleb Pudding III może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 1. Na $3.99 za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 52g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 2156 kalorii. 7 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka mielonego cynamonu, kostki chleba, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, Maltański budyń chlebowy (przy użyciu czerstwego chleba), oraz budyń z masłem chlebowym, jak zrobić budyń z masłem chlebowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Jabłka obieramy, rdzeniujemy i kroimy w kostkę.
Lekko posmaruj patelnię do pieczenia 13x9 cali. Dno przykryć połową kostek chleba, a następnie posypać połową jabłek. Powtórz z pozostałym chlebem i jabłkami.
W dużej misce wymieszać jajka, śmietanę, cukier, mleko i cynamon; dobrze ubić.
Wlać tę mieszaninę równomiernie na kostki chleba i jabłka.
Piec w temperaturze 350 stopni przez 35 minut.