Budyń chlebowy II
Budyń chlebowy II to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, masło, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, Maltański budyń chlebowy (przy użyciu czerstwego chleba), oraz budyń z masłem chlebowym, jak zrobić budyń z masłem chlebowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Obficie masło 8x8 cala naczynia do pieczenia. Przygotuj kąpiel wodną do naczynia do pieczenia, umieszczając większe naczynie w piekarniku i częściowo napełniając je gorącą wodą.
Umieść kostki chleba w naczyniu do pieczenia. W średniej misce ubić jajka, cukier i wanilię. Powoli ubij w poparzonym mleku.
Posypać gałką muszkatołową, brązowym cukrem i orzechami pekan.
Umieść naczynie do pieczenia w łaźni wodnej.
Piec przez 50 do 60 minut, lub aż nóż włożony w środku wyjdzie czysty.
Podawać na gorąco lub schłodzone.