Budyń Chlebowy Gruszkowy
Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.22 za porcję. Jedna porcja zawiera 522 kalorie, 20g białka, oraz 22g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, sól, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chleb Pudding Ciasto Gruszkowe, Peachy Gruszka Budyń Chlebowy, oraz Budyń Chlebowy Z Gruszką Dyniową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 375 F. masło 9-calowy kwadratowy patelni.
W rondlu podgrzej mleko, cukier, masło i sól, aż utworzą się małe pęcherzyki. W misce ubij razem jajka, a następnie dodaj ciepłą mieszaninę mleka w powolnym strumieniu, stale ubijając.
Ułóż kwadratową patelnię chlebem. Wierzch z gruszek, które zostały obrane, rdzeniowane i pokrojone w ósemki.
Na patelnię wlać mieszankę mleczno-jajeczną i posypać cynamonem.
Piec na złoty kolor, około 35 minut. Top z Cheddar i piec, aż ser topi się, 5 do 10 protokół (opcjonalnie).