Budyń Chlebowy Dyniowo-Imbirowy

Budyń Chlebowy Dyniowo-Imbirowy
Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 724 kalorie, 9g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Foodnetwork ma 6 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz krystalizowane imbir, Funt ciasto, złote rodzynki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pudding Ryżowy Dyniowy Imbirowy, Ciasto Budyniowe Z Dyni Imbirowej, oraz Budyń Chlebowo-masłowy mojej babci dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Dynię lub dynię pokroić w ćwiartki i usunąć nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
3
Posmaruj wnętrzności odrobiną oliwy z oliwek i ułóż na blasze do pieczenia, od strony skóry. Piecz w piekarniku, aż dynia lub squash będzie miękka przez całą drogę, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Wyjąć z piekarnika i ostudzić. Odrzuć skórę i przecier miąższ w robocie kuchennym. (Puree można przygotować 1 lub 2 dni wcześniej.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. w dużej misce, połączyć 2 1/2 szklanki puree z dyni lub squasha, jajka, brązowy cukier i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Ubij śmietanę i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Połącz chleb, rodzynki i imbir w naczyniu do pieczenia 7-by-11-inch.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
8
Wlać mieszaninę budyniu na chleb na pokrycie i odstawić 15 protokół. (Możesz nie używać całej mieszanki budyniowej na początku; dodaj więcej, jeśli jest miejsce w naczyniu po namoczeniu chleba.)
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
9
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krem ustawi się, około 40 minut. Łyżkę do miseczek i w razie potrzeby na wierzch posypać cukrem cukierniczym. To jesień w deserze.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Zdjęcia Con Poulos
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn