Budyń Chlebowy Croissant

Budyń Chlebowy Croissant
Croissant chleb budyń może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 522 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.29 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka rogalików, ekstraktu z wanilii, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Spróbuj Budyń Chlebowy Croissant, Budyń Chlebowy Croissant, oraz Budyń Chlebowy Croissant dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
W średniej misce ubijamy całe jajka, żółtka, pół na pół, cukier i wanilię. Odstawić mieszankę kremu na bok. Rogaliki pokroić na pół poziomo. W 10 x 15 x 2 1/2-calowy owalne naczynie do pieczenia, rozprowadzić DNA rogali w plasterkach, następnie dodać rodzynki, a następnie wierzchołki rogalików (brown side up), upewniając się, że rodzynki są między warstwami rogalików lub będą palić podczas pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śmietana Bita W Puszce Lub Bita śmietanaŚmietana Bita W Puszce Lub Bita śmietana
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Wlać krem na rogaliki i pozostawić do namoczenia na 10 minut, naciskając delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śmietana Bita W Puszce Lub Bita śmietanaŚmietana Bita W Puszce Lub Bita śmietana
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
4
Umieść patelnię w większej wypełnionej cala gorącej wody. Większą patelnię przykryć folią aluminiową, przykryć folią, aby nie dotykała budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Wytnij kilka otworów w folii, aby umożliwić ucieczkę pary.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6
Piec przez 45 minut. Odkryć i piec przez 40 do 45 Więcej minut lub aż budyń nadmuchuje się i budyń jest ustawiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
7
Wyjąć z piekarnika i lekko ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
8
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn