Budyń Chlebowy Butterscotch
Budyń chleb Butterscotch może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jednodniowy chleb, ekstrakt z wanilii, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń Chlebowy Butterscotch, Chleb Budyniowy Butterscotch, oraz Budyń Chlebowo-Orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Masło naczynie do pieczenia 9x13 cali.
W dużej misce, połączyć chleb, mleko, cukier, masło, jajka, wanilia i chipsy toffi; mieszanina powinna być konsystencja płatków owsianych.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec w rozgrzanym piekarniku 1 godzinę, aż prawie się ustawi. (Powinien mieć "udo wiggle" lub poruszać się tak samo jak dobrze obdarzone udo.)
Podawać na ciepło lub na zimno.