Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj budyniu chlebowego na Brunch. Ten przepis służy 6. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 427 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, żurawinę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, Jajecznica Chleb Brunch, oraz Brunch Tidbits Bread dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Patelnia kwadratowa, 9x9x2 cale.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Na patelni równomiernie rozłożyć chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Posypać rodzynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
4
W średniej misce ubić jajka, 1/3 szklanki cukru granulowanego, cynamon i sól, za pomocą widelca. Wymieszać z mlekiem; zalać chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I Pistacje
Papier Ryżowy
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Podgrzać do wrzenia; gotować 5 minut. Wymieszać maliny i żurawinę; zmniejszyć ogień. Dusić około 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż żurawina będzie miękka, ale nie pęknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)