Budyń Chlebowy Brandowany Śliwkowo-Waniliowy

Brandied Śliwkowo-waniliowy budyń chleb może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 219 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cukru, soli, ekstraktu waniliowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Branded Figowy Budyń Waniliowy, Brandowany budyń z kremem waniliowo-bananowym w czekoladowych miseczkach, oraz Do Góry Nogami Budyń Chlebowy Z Karmelizowanymi Gruszkami I Brandowanym Cu.
Instrukcje
W misce umieścić śliwki i brandy.
Wlać mieszaninę na sito nad miską, zastrzegając moczenie cieczy. Odstawić śliwki na bok.
W dużej misce wymieszać płyn do namaczania, mleko i kolejne 4 składniki (przez jajka), dobrze mieszając trzepaczką.
Dodać chleb, podrzucając delikatnie do herbu. Wymieszać ze śliwkami. Mieszamy łyżką do okrągłej zapiekanki o pojemności 1 1/2 ćwiartki pokrytej sprayem do gotowania. (Danie będzie pełne.) Przykryć folią; pozostaw 30 minut, aby wchłonąć płyn.
Umieść danie w 5-quart okrągły kuchenka elektryczna powolne; dodać tyle gorącej wody do kuchenki, aby się w połowie strony naczynia.
Umieść kilka warstw ręczników papierowych w górnej części wolnej kuchenki. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 4 godziny lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Wyjąć naczynie z wolnej kuchenki.
Podawać na ciepło budyń chlebowy. Top z lodami, w razie potrzeby.