Budyń Chlebowy Bezmleczny
Bezmleczny budyń chlebowy wymaga z grubsza 55 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 36 centów za porcję. Ten deser ma 281 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 63 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mielonego imbiru, mielonego cynamonu, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Go Dairy Free. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Budyń Chlebowy Dyniowy Bezmleczny, Kokosowe babeczki Budyniowe z surowym lukrem Makadamia (bezmleczne), oraz Zdrowy budyń czekoladowo-malinowy (wegański, bezmleczny, bezglutenowy).
Instrukcje
Posmaruj 2-quart (jak 11x7-cala) naczynie do pieczenia.
Dodać kostki chleba i rodzynki, wymieszać i rozprowadzić w równej warstwie.
W dużej misce do mieszania, ubić razem 2 szklanki napoju mlecznego, jajka, cukier i wanilia, aż cukier się rozpuści.
Dodaj pozostałe 2 szklanki napoju mlecznego, cynamon, imbir, ziele angielskie, goździki i sól, i wymieszać na niskim tylko do połączenia.
Na kostki chleba wlać masę jajeczną.
Odstawić i moczyć przez około 30 minut, a następnie rozgrzać piekarnik do 177°.
Piec bezmleczny budyń chlebowy przez około 30 do 40 minut, lub aż zestaw i złoty kolor.