Budyń Chlebowo-masłowy
Need a deser wegetariański? Chleb i budyń masło może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, zmielony cynamon, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj budyń z masłem chlebowym, jak zrobić budyń z masłem chlebowym, Budyń Chlebowo-masłowy, oraz Budyń Chlebowo-masłowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. masło 1 1/2-quart zapiekanka.
Po jednej stronie każdego kromki chleba posmarować masłem.
Kromki chleba posmarowane masłem, w zapiekance; posypać cynamonem. Jajka ubić lekko w średniej misce; wymieszać z cukrem granulowanym, wanilią i solą. Wymieszać z mlekiem; zalać chlebem.
Umieść zapiekankę na patelni z bardzo gorącą wodą (1 cal głębokości). Zapiekankę luźno przykryć folią aluminiową.
Piec 20 minut; usunąć folię. Kontynuuj pieczenie 35 do 40 minut dłużej lub aż nóż włożony 1 cal od krawędzi zapiekanki wychodzi czysty. (Przykryć folią, jeśli wierzch staje się zbyt brązowy.)
Wyjąć zapiekankę z gorącej wody.
Podawać na ciepło. Przechowywać w lodówce.