Budyń Chlebowo-Jagodowy Z Białej Czekolady

Budyń Chlebowo-Jagodowy Z Białej Czekolady
Budyń Chlebowo-jagodowy z białej czekolady to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.17 za porcję. Jedna porcja zawiera 334 kalorie, 7G białka, oraz 22g tłuszczu. Jeśli masz batony do pieczenia czekolady, oryginalną mieszankę, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Budyń Chlebowo-Wiśniowy Z Białej Czekolady, Budyń chlebowy z białej czekolady z sosem z czerwonych jagód, oraz Budyń Chlebowy White Vanilla Berry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 232°. dno masła i boki 13x9-cala (3-quart) szklane naczynie do pieczenia. W dużej misce, wymieszać 4 1/2 szklanki Bisquick wymieszać i 1 1/3 szklanki mleka z łyżką do miękkich form ciasta. Upuść ciasto, układając łyżki stołowe na niepreparowany duży arkusz ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
MasłoMasło
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
2
Piec 8 do 10 minut lub aż złoty. Schłodzić na stojaku chłodzącym, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
3
Rozbić herbatniki na kawałki o losowych rozmiarach; rozprowadzić w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Posypać startymi batonami do pieczenia. W dużej misce, beat 2/3 szklanki cukru, mleko, ubijanie śmietany, masło, wanilia i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wlać herbatniki w naczyniu do pieczenia. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Rozgrzej piekarnik do 177°. wymieszaj 1 szklankę mrożonych malin i 1 szklankę mrożonych borówek do mieszanki herbatników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
MalinyMaliny
HerbatnikiHerbatniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Piec odkryte około 1 godziny lub do góry jest złoty kolor i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
8
W rondlu 1-quart, miejsce 1/3 szklanki cukru i 2 łyżki Bisquick mix. Wymieszać 1 szklankę mrożonych malin, 1 szklankę mrożonych borówek i wodę. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się. Zagotować i wymieszać 1 minutę; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
MalinyMaliny
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Podawać budyń na ciepło z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
10
Dekoruj świeżymi jagodami. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn