Budyń Charleston
Charleston Pudding może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 243 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka jaj, ekstrakt z wanilii, słodko-cierpkie jabłko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Charleston Hominy from ' the Lee Bros. Charleston Kitchen, Charleston Cheese Dip, oraz Charleston Cheese Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć jabłko i brandy, rzucając dobrze płaszcz.
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Umieść cukier, wanilię i jajka w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością przez 3 minuty lub do zgęstnienia. Z mikserem na niskiej prędkości, stopniowo dodawać mieszankę mąki. Delikatnie złożyć mieszankę jabłek i orzechów pekan. Łyżka ciasto do 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 25 minut lub do góry jest dmuchany i głęboki złoty kolor.