Budyń Budyniowy
Budynie budyniowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Na 23 centy za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. Ten przepis służy 9. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, jajka, gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy obejmują Tarnina Gin & owocowe puddingi z budyniem, Puddingi Z Czerwonych Owoców, oraz Budynie Czekoladowe Na Gorąco.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325°. W małym rondlu podgrzać mleko, aż po bokach patelni powstaną bąbelki. W małej misce ubić jajka, cukier, sól i gałkę muszkatołową.
Wyjąć mleko z ognia; wymieszać niewielką ilość gorącego mleka w mieszaninę jaj. Wróć wszystko do patelni, stale mieszając. Mieszać w ekstraktach.
Transfer do nine 4-oz. ramekins.
Umieścić kubki na patelni do pieczenia; dodać 1 w. z wrzącej wody na patelnię.
Piec, uncovered, 25-30 minut lub do środka jest po prostu ustawiony (mieszanina będzie Potrząsać).
Usuń ramekiny z łaźni wodnej; ostudzić 10 minut. Przechowywać w lodówce do schłodzenia.