Budyń Bourbon Bananowy
Bourbon budyń bananowy to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 9g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.06 za porcję. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, banany, bourbon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Spróbuj Bananowy Bourbon Budyń Chlebowy, New Orleans Bourbon budyń chlebowy z sosem Bourbon, oraz Bourbon dyniowy budyń chlebowy z sosem Bourbon dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym ciężkim rondlu, połączyć 1 szklankę cukru i całego mleka i doprowadzić do dusić na umiarkowanym ogniu.
W małej misce do mieszania rozpuścić maranta w bourbonie.
Żółtka ubić i dodać do mieszanki bourbona. Odmierz filiżankę gotującego się mleka i ubijaj do mieszanki bourbona.
Mieszankę bourbona ubić do rondla z gotującego się mleka. Stale mieszaj, aż pudding bąbelki i zgęstnieje na tyle, aby pokryć tylną część łyżki.
Usuń z ciepła, umieść arkusz folii bezpośrednio na powierzchni i zarezerwuj.
Do montażu: w dużej misce żaroodpornej, naprzemienne warstwy bananów i budyniu, podszewka boki miski z waniliowymi wafelkami, jak wypełnić miskę. Przykryć budyń folią i przechowywać w lodówce. Rozgrzej piekarnik do 40
Mikserem elektrycznym ubijamy 3 białka do uzyskania piany. Stopniowo dodawać pozostałe 6 łyżek cukru i ubijać, aż będą sztywne i błyszczące.
Rozłóż bezę na budyniu i piecz przez 10 minut, lub do momentu, gdy beza stanie się złotobrązowa.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;