Budyń Bourbon Bananowy

Budyń Bourbon Bananowy
Bourbon budyń bananowy to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 9g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.06 za porcję. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, banany, bourbon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Spróbuj Bananowy Bourbon Budyń Chlebowy, New Orleans Bourbon budyń chlebowy z sosem Bourbon, oraz Bourbon dyniowy budyń chlebowy z sosem Bourbon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym ciężkim rondlu, połączyć 1 szklankę cukru i całego mleka i doprowadzić do dusić na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
W małej misce do mieszania rozpuścić maranta w bourbonie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maranta TrzcinowataMaranta Trzcinowata
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Żółtka ubić i dodać do mieszanki bourbona. Odmierz filiżankę gotującego się mleka i ubijaj do mieszanki bourbona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
żółtko Jajażółtko Jaja
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Mieszankę bourbona ubić do rondla z gotującego się mleka. Stale mieszaj, aż pudding bąbelki i zgęstnieje na tyle, aby pokryć tylną część łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Usuń z ciepła, umieść arkusz folii bezpośrednio na powierzchni i zarezerwuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
6
Do montażu: w dużej misce żaroodpornej, naprzemienne warstwy bananów i budyniu, podszewka boki miski z waniliowymi wafelkami, jak wypełnić miskę. Przykryć budyń folią i przechowywać w lodówce. Rozgrzej piekarnik do 40
Składniki, których będziesz potrzebować
Waniliowe Ciasteczka WafloweWaniliowe Ciasteczka Waflowe
BananBanan
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
7
Mikserem elektrycznym ubijamy 3 białka do uzyskania piany. Stopniowo dodawać pozostałe 6 łyżek cukru i ubijać, aż będą sztywne i błyszczące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
8
Rozłóż bezę na budyniu i piecz przez 10 minut, lub do momentu, gdy beza stanie się złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
artykuł var
10
Typ_27_data = {};
11
artykuł
12
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn