Budyń Bananowy
Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 668 kalorii. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz banany, śmietanę, wafle nabisco nilla i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Jak zrobić Pudding Chia-i truskawkowy bananowy Pudding chia Parfait, Budyń Bananowy, oraz Budyń Bananowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce ubij razem słodzone skondensowane mleko i wodę trzepaczką, aż dobrze się połączą, około 1 minuty.
Dodać budyń wymieszać i ubić, aż mieszanina lekko zgęstnieje, o 2 protokół. Przykryć budyń i odstawić do lodówki na co najmniej 3 godziny i do nocy.
W dużej misce ubij śmietanę trzepaczką do uzyskania sztywnych szczytów, około 4 minut. Złożyć w mieszaninie budyń.
W dużej misce (lub indywidualne szklanki parfait) złożyć budyń. Najpierw połóż jedną trzecią wafli Nilla na dnie miski. Top z jedną trzecią plasterków banana. Przykryć jedną trzecią masy budyniowej. Kontynuuj z dwiema kolejnymi warstwami, zachowując kilka wafli Nilla, aby ułożyć je na wierzchu jako dekorację.
Niech budyń ustawić w lodówce na co najmniej dwie godziny przed podaniem. Można zrobić dzień wcześniej.