Budyń Bananowo-Chlebowy
Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 740 kalorii, 12g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz mąkę, sól, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Budyń Z Chleba Bananowego, Budyń Z Chleba Bananowego, oraz Budyń Z Chleba Bananowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 11x7-cala (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
W średniej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon i 1/4 łyżeczki soli. Odstawić.
W dużej misce, beat masło i brązowy cukier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodaj 2 jajka, po jednym na raz, dobrze ubijając i skrobając stronę miski po każdym dodaniu. Beat w bananach, aż dobrze wymieszane. Na niskiej prędkości, stopniowo dodawać mieszankę mąki, ubijając tylko do połączenia.
Wlać do naczynia do pieczenia.
Piec 35 do 45 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Lekko schłodzić, około 15 minut.
Pokrój chleb bananowy w 1-calową kostkę.
Umieść kostki w pojedynczej warstwie na nieprzetworzonej blasze. Powrót do piekarnika; tosty kostki 15 do 20 minut, obracając raz lub dwa razy, aż lekko wyschnie.
Umieść suszone kostki w 8-calowym kwadratowym (2-quart) szklanym naczyniu do pieczenia lub 6 pojedynczych ramekinów. Odstawić.
W średniej misce ubić serek śmietankowy i cukier puder mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładki i kremowy. Na niskiej prędkości, pokonać w pół na pół.
Dodaj wanilię, sól i 3 jajka; ubijaj, aż będzie prawie gładka.
W naczyniu równomiernie polać kostkami chleba. Kostki powinny być całkowicie nasączone kremem; jeśli nie, użyj łyżki, aby wcisnąć kostki do kremu.
Piec od 35 do 50 minut lub do momentu ustawienia kremu.
Wierzch budyniu chlebowego posypać cukrem pudrem.
Pokroić w kwadraty; podawać na ciepło.