Budyń Arbuzowy

Budyń Arbuzowy
Arbuz Pudding może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,16 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 320 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Jeśli masz nasiona anyżu, wiórki czekoladowe, arbuz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Budyń arbuzowy lub sos, Watermelon Frosé-mrożony arbuz i wino różowe, oraz Arbuz-miętowy krzew z arbuzowym Spoom.

Instrukcje

1
Arbuz przecedzić w blenderze, aż będzie gładki, a następnie przelać przez sito o drobnych oczkach do 2-ćwiartkowego rondla, naciskając na miąższ, a następnie odrzucając wszelkie pozostałe ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
SitoSito
2
Chochla około 1/4 szklanki soku z arbuza do małej miseczki i mieszać w skrobi kukurydzianej, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
ArbuzArbuz
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Zagotuj pozostały sok z arbuza z 1/2 szklanki cukru i nasion anyżu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Ponownie wymieszaj mieszankę skrobi kukurydzianej, a następnie ubijaj do wrzącego soku. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, ubijając od czasu do czasu, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnyżAnyż
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
ArbuzArbuz
SokSok
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Ubić sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Budyń przelać przez oczyszczone sito do miski, następnie przełożyć do szerokiego naczynia 1-kwartowego lub 6 (2/3 szklanki) ramekinów i schłodzić, odsłonięte, do ostygnięcia, około 30 minut. Przykryć luźno i schłodzić, aż Zestaw, co najmniej 3 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Tuż przed podaniem, ubij śmietanę z pozostałą 1 łyżeczką cukru w innej misce za pomocą miksera elektrycznego, aż po prostu utrzyma sztywne szczyty. Top budyń z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Budyń można schłodzić do 1 dnia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn