Budyń Z Kopru Włoskiego W Czekoladzie
Czekoladowy budyń z kopru włoskiego to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 526 kalorii, 10g białka, oraz 37 g tłuszczu. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona kopru włoskiego, kakao w proszku, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Budyń chlebowy z grzybami i koprem, Schab pieczony ze słonym koprem chlebowym budyń, oraz Pudding ryżowy z nasion kopru włoskiego i kardamonu przyprawiony marchewką.
Instrukcje
W średnim rondlu ze stali nierdzewnej doprowadzić do wrzenia mleko, 2/3 szklanki śmietany, kakao i nasiona kopru włoskiego, ubijając od czasu do czasu.
Wyjmij z ognia i pozwól mieszaninie zaparzać, przykryte, przez 10 minut.
W średniej misce, ubić żółtka, cukier, skrobia kukurydziana, i sól, aż bladożółty.
Doprowadzić mieszaninę mleka z powrotem do wrzenia, a następnie przecedzić go do mieszaniny jaj.
Ubić na gładką masę i wlać z powrotem do rondla. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, stale ubijając, aż mieszanina dojdzie do wrzenia, około 1 minuty.
Dodać czekoladę i ubijać do rozpuszczenia.
Ubij w pozostałej 1/3 szklanki śmietany.
Pudding wlać do poszczególnych misek i schłodzić.