Budyń Z Dyni

Budyń Z Dyni
Budyń z dyni wymaga około 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.33 za porcję. Jedna porcja zawiera 486 kalorii, 11g białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz kostki chleba, połówki orzechów pekan, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 45%, to danie jest dobre. Spróbuj Budyń Z Dyni, Budyń Z Dyni, oraz Budyń Z Dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno i bok patelni sprężynowej, 10x3 cale.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem kostki chleba, porzeczki i pekan w dużej misce, aż dobrze wymieszane. Wymieszaj w kostkach chleba, porzeczkach i posiekanych orzechach pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
PorzeczkiPorzeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Pozostawić mieszaninę 10 minut; łyżka do springform pan. Ułóż połówki orzechów pekan na wierzchu budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zmielone Goździki, Imbir I Gałkę MuszkatołowąZmielone Goździki, Imbir I Gałkę Muszkatołową
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
4
Piec 50 do 60 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Odstawić 10 minut; usunąć stronę patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Podawać na ciepło ze śmietaną. Przechowywać w lodówce pozostały budyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn