Budyń Z Drogi Mlecznej
Budyń z Drogi Mlecznej jest bezglutenowe deser. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sól, mleko, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lody Mleczne, Tort Mleczny, oraz Syrop Z Drogi Mlecznej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni połączyć cukier, skrobię kukurydzianą, kakao i sól. Powoli wlać mleko. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, ubijając. Gotować przez 1 minutę.
Żółtka ubić w dużej misce.
Ubijając stale, powoli wlewaj połowę gorącej mieszaniny mleka do żółtek.
Energicznie ubijając, wlać mieszaninę żółtkową z powrotem do patelni. Doprowadzić z powrotem do wrzenia i gotować, stale ubijając, aż zgęstnieje, około 1 minuty.
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem i wanilią. Wymieszaj 1 1/2 szklanki batonów z Drogi Mlecznej do puddingu.
Wlać do 6 miseczek lub miseczek z kremem.
Przykryć folią, naciskając bezpośrednio na powierzchnię budyniu i schłodzić, aż Zestaw, co najmniej 2 godziny lub przez noc. Tuż przed podaniem posypać pozostałymi posiekanymi Mleczkami.