Budyń Z Chleba Mozzarella Wędzonego
Wędzona Mozzarella chleb Puddings jest Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 616 kalorii. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, śmietana ubijająca, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj BBQ Chicken French Bread pizze z wędzoną mozzarellą, Puddingi koperkowe z wędzonym łososiem i śmietaną chrzanową, oraz Puddingi Z Chleba Jagodowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń skorupę z chleba; skorupę Rezerwuj na inne zastosowania.
Pokrój plastry chleba na pół i umieść w naczyniu do pieczenia 11" x 7".
Ubić maślankę i żółtka jajek; odstawić na bok.
Saute plastry pora na maśle w małej patelni na średnim ogniu do miękkości.
Połącz maślankę, por, śmietanę, ser mozzarella, sól i pieprz.
Warstw łyżki chleba i porów wymieszać na sześć (6-uncji) natłuszczonych ramekinów.
Umieść ramekiny w patelni do pieczenia i dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 1/2".
Umieść patelnię na palnikach 2; przykryj całkowicie folią aluminiową o dużej wytrzymałości i gotuj na średnim ogniu 1 godzinę lub do momentu, gdy budynie z chleba zostaną ustawione.
Wyjąć ramekiny z patelni. Broil tuż przed podaniem do brązowych blatów, w razie potrzeby.