Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 194 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i zbierz wodę, maliny, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Budyń Letni, Budyń Letni, oraz Budyń Letni.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Dzień przed planujesz podawać budyń, linia 2 quart miski z plastikową folią. Ułóż plastikową folię z białymi kromkami chleba, przycinając, aby pasowały do siebie tak, aby kawałki idealnie pasowały do siebie. Zachowaj wystarczająco dużo chleba, aby pokryć wierzch budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
3
W rondlu połącz koncentrat soku jabłkowego i wszystkie jagody. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i gotować, aż truskawki zaczną mięknąć, około 1 minuty. Natychmiast wyłącz ogrzewanie.
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
4
Mieszając, rozpuść żelatynę w wodzie, a następnie dodaj mieszaninę do jagód i wymieszaj, aby połączyć. Łyżka do miski wyłożonej chlebem. Przykryć pozostałymi kromkami chleba, przykryć miskę folią i lekko obciążyć. Wyluzuj przez noc.