Budyń Jagodowo-Bananowy Parfait
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 65 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 27 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka migdałów plantatorów, mleko, galaretka o smaku waniliowym instant budyń i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiące Płatki Banan Jagoda Jogurt Parfait, Butterscotch Banana Pudding Parfait: szybki i łatwy deser, oraz Jak zrobić Pudding Chia-i truskawkowy bananowy Pudding chia Parfait dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać mleko do średniej miski.
Dodać pudding mix. Ubić trzepaczką do drutu 2 minuty lub do dobrze wymieszanego. Kryć się. Przechowywać w lodówce 5 minut.
Tymczasem banany posiekać, wrzucić z jagodami.
Łyżka 1/4 szklanki budyniu do każdej szklanki parfait. Przykryj każdą warstwą 1/4 mieszanki owoców i pozostałego budyniu. Wierzch równomiernie z ubitą polewą i migdałami.