Budyń Czekoladowy Stout
Budyń czekoladowy Stout może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać lody, masło, jajko, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Budyń czekoladowy z piwem bita śmietana, Czekoladowe gofry z syropem czekoladowo-orzechowym # DivineInNYC, oraz Ciasto czekoladowe z lukrem czekoladowo-słodowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. lekko nasmaruj sześć 1 szklanek żaroodpornych ramekinów. Mąkę, cukier i połowę proszku kakaowego przesiać do średniej wielkości miski.
Dodać mleko, roztopione masło i jajko i dobrze wymieszać.
Dodać czekoladę i wymieszać, aby połączyć. Łyżka ciasto do przygotowanych ramekins.
Pozostałe kakao połączyć z brązowym cukrem i posypać wierzchem puddingów.
Połączyć stout i 3/4 szklanki wody w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Umieść ramekiny w blasze do pieczenia i wlej tyle wrzącej wody do tacy, aby dotrzeć do połowy boków ramekinów.
Piec w piekarniku przez 15-20 minut lub do wyrośnięcia i twardości w dotyku.
Podawać na gorąco ze śmietaną lub lodami.Więcej przepisów na deser czekoladowy na Food Republic: Chocolate Stout Ice Cream Sandwich Recipe
Mrożona Czekolada Banany Przepis
Przepis Na Sernik Czekoladowo-Orzechowy