Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj budyniu chlebowego z rodzynkami jabłkowymi. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 419 kalorii, 12g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cynamon rodzynek chleb, złote pyszne jabłka, cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Budyń Chlebowy Jabłkowo-Rodzynkowy, Budyń chlebowy z jabłkami i rodzynkami, oraz Cynamon Jabłko Rodzynki Chleb Pudding.
Instrukcje
1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Ułóż chleb w 1 warstwie na dużej (17-przez 13-cala) blasze do pieczenia i tosty do bladego złota, 10 do 12 minut, a następnie ostudzić na blasze do pieczenia. Pozostaw piekarnik włączony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
3
Tymczasem w misce wrzucić jabłka z 3 łyżkami cukru, aż będą pokryte. Gotować w suchej patelni 12-calowy nonstick na umiarkowanym ogniu, patelnia wirowanie i obracając plastry na okazjonalnie, do miękkości i blady złoty, o 15 protokół.
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Pozostawić do namoczenia w temperaturze pokojowej 15 minut.
7
Piec w łaźni wodnejustal krawędź jest ustawiona, ale środek nadal drży lekko, gdy naczynie jest delikatnie wstrząśnięty, 50 minut do 1 godziny na danie suflet lub 35 do 40 minut na płytkie naczynie. Schłodzić budyń do ogrzania w naczyniu do pieczenia na stojaku, około 1 godziny. (Budyń będzie nadal się ostygał.)