Budyń chlebowy z rabarbarem i kokosem

Potrzebujesz wegetariańskiego deseru lacto ovo ? Budyń chlebowy z rabarbarem i kokosem może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Za 77 centów za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis pozwala na przygotowanie 6 porcji, każda z 475 kaloriami , 7 g białka i 25 g tłuszczu . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka rabarbaru, jajka, ekstraktu waniliowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Dzień Matki . Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 5 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje raczej słabą ocenę Spoonacular wynoszącą 36% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak: Budyń chlebowy z kremem truskawkowym i waniliowym z prażonym kokosem , Budyń z czarnego ryżu z dodatkiem kardamonu i mleka kokosowego oraz Risotto z mlekiem kokosowym (budyń ryżowy Arborio) .
Instrukcje
Wymieszaj cukier i wodę w rondlu; doprowadź do wrzenia.
Zdjąć z ognia; dodać masło i rabarbar. Przykryć i odstawić na 15 minut.
Odcedź, zachowując płyn. Zmiksuj płyn z jajkiem i wanilią.
Wymieszaj kostki chleba, mieszankę rabarbarową, masę jajeczną i 3/4 szklanki wiórków kokosowych.
Umieścić w natłuszczonym naczyniu o pojemności 1 qt.
Posyp resztą wiórków kokosowych.
Piec w temperaturze 325° przez 45 minut lub do momentu, aż ciasto będzie gotowe.