Budyń chlebowy z białej czekolady z sosem z czerwonych jagód
Budyń z białej czekolady z sosem z czerwonych jagód może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 406 kalorii, 10g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę do pieczenia bar, jajka, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Budyń chlebowy z białej czekolady z sosem z czerwonych jagód, Budyń Chlebowo-Jagodowy Z Białej Czekolady, oraz Budyń Chlebowo-Wiśniowy Z Białej Czekolady.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. smarować 2-ćwiartkową zapiekankę ze skracaniem lub natryskiwać sprayem do gotowania. W rondlu 3-litrowym gotować białą czekoladę i mleko na średnim ogniu około 5 minut, często mieszając, aż biała czekolada się rozpuści (nie gotować). Wymieszać w kostkach chleba; odstawić.
W dużej misce ubić jajka. Wymieszać wszystkie pozostałe składniki budyniu chlebowego, aż dobrze wymieszane. Wymieszać w mieszaninie Chlebowej.
Piec 45 do 55 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na stojaku drucianym 30 minut.
Tymczasem w rondlu 2-quart połączyć wszystkie składniki sosu. Gotować na średnim ogniu około 4 minut, stale mieszając, aż mieszanina dojdzie do wrzenia i zgęstnieje.
Umieścić sitko nad 2-cup miski do serwowania; wlać mieszaninę malin do sitka. Naciśnij mieszaninę z tyłu łyżki przez sitko, aby usunąć nasiona; wyrzucić nasiona.
Podawać ciepły budyń chlebowy z sosem.