Budyń chlebowy Esther Fox

Budyń chlebowy Esther Fox
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Esther Fox chleb Pudding spróbować. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 337 kalorii, 9g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Jeśli masz pod ręką jajka, cukier, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sałatka z koperkiem Estery, bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, oraz Joey 's Grandman Esther' s mostek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posmaruj 11-na-7-calowe naczynie do pieczenia z 1 łyżką masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
W naczyniu umieścić kostki chleba w jednej warstwie. W dużej misce, połączyć mleko, cukier, jajka, wanilia, gałka muszkatołowa lub Maczuga i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
WaniliaWanilia
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
CukierCukier
JajkoJajko
Kwiat MuszkatołowyKwiat Muszkatołowy
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Na chleb wlać mieszaninę mleczną i dot z pozostałym masłem. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę. Rozgrzej piekarnik do 350 F.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ChlebChleb
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Piec budyń przez 40 do 45 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn