Budyń Chlebowo-Morelowy

Budyń Chlebowo-Morelowy
Czekoladowo-Morelowy budyń chlebowy może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 414 kalorii, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wanilię, jajka, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Budyń Chlebowy Czekoladowy Morelowy, Pudding Chlebowy Morelowy Z Podwójną Czekoladą, oraz Morelowy Budyń Chlebowy.

Instrukcje

1
Przyciąć skórki z chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
2
Pokrój Bochenek w poprzek na plastry o grubości 3/4 cala. Ułóż 8 do 10 plastrów po przekątnej w masle 8-calowej kwadratowej patelni, nakładając się, aby pasowały. W razie potrzeby pochyl plastry, aby nie rozciągały się ponad boki patelni. Jeśli chleb jest zbyt szeroki, przyciąć go. Włożyć czekoladę i suszone morele między kromki chleba, rozsypując trochę czekolady i moreli na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Morele SuszoneMorele Suszone
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
W misce ubij jajka, pół na pół, cukier, waniliowy i Likier pomarańczowy, aż do dobrze wymieszanego. Powoli wlać płyn na chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Odstawić, aż chleb będzie miękki i większość płynu zostanie wchłonięta, 30 do 40 minut; od czasu do czasu przewróć patelnię i łyżkę płynu na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Piec w piekarniku 350, aż krem nie płynie w środku, gdy patelnia jest delikatnie przechylona, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Jeśli budyń jest blady, broil 3 do 4 cali od ciepła, aż złoty i chrupiący, 3 do 4 minut.
7
Podawać na ciepło lub chłodno.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn