Budyń

Budyń
Budyń jest Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 493 kalorie, 13g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, cukier, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj budyń owocowy, jak zrobić budyń owocowy / fruit s, Krem Jajeczny, oraz Ciasto Z Kremem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki połączyć w dużym, ciężkim rondlu; ubić w mleku. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje i bąbelki. Stopniowo mieszaj około jednej czwartej gorącej mieszaniny do żółtek jaj; dodaj do pozostałej gorącej mieszaniny, stale mieszając. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2
Zdjąć z ognia; dodać wanilię. Schłodzić do temperatury pokojowej. Zmontować drobiazg lub przykryć i schłodzić krem, aż będzie gotowy do montażu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia7
Magazyn