Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj własne Shish Kabobs. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1024 kalorii, 79g białka, oraz 65 g tłuszczu na porcję. Na 10,36 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 28 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz paprykę, płatki papryki chili, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Beef Shish Kabobs, Teriyaki Shish Kabobs, oraz Meatball Shish Kabobs dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Jeśli używasz bambusowych szaszłyków, mocz je w wodzie na 1 godzinę, aby opóźnić zwęglanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
2
Wymieszać wszystkie składniki Dijon-rosemary stek (z wyjątkiem stek) w misce. Wrzucić stek w mieszaninie, aż równomiernie pokryte. Przykryć i marynować w lodówce przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wszystkie cytrusowo-estragonowe składniki kurczaka (z wyjątkiem kurczaka) ubić w misce. Wrzucić kurczaka w mieszaninie, aż równomiernie pokryte. Przykryć i marynować w lodówce przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Ubij razem wszystkie składniki krewetki czosnek cytryny (z wyjątkiem krewetek) w misce. Wrzucić krewetki w mieszaninie, aż równomiernie powlekane. Przykryć i marynować w lodówce przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Warzywa pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
6
Puree balsamiczny basting vinaigrette składniki w blenderze przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Umieść mięso, krewetki i warzywa w pojedynczych miseczkach i ustaw w formie bufetu. Poinstruuj swoich gości, aby szaszłykowali własne kaboby i podlewali warzywa balsamicznym winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonej Zielonej Fasolki Ciętej
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Grill kabobs bezpośrednio nad źródłem ciepła przez około 10 do 15 minut, obracając 1/4 obrotu co 2 do 3 minut, lub aż mięso i / lub ryby jest gotowane przez cały czas.