Budernut Squash Soufflé

Budernut Squash Soufflé
Budernut Squash Soufflé może być tylko przystawka szukasz. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać Acorn squash, mielone gałki muszkatołowej, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Suflet Z Dyni", Budyń Budyniowy Z Dyni, oraz Budernut Squash & Carrot Soufflé.

Instrukcje

1
Roztopić masło w ciężkim rondlu na małym ogniu; dodać mąkę, ubijając do uzyskania gładkiej konsystencji. Gotować, ubijając stale, 1 minuta. Stopniowo dodawać pół na pół; gotować na średnim ogniu, stale ubijając, aż zgęstnieje i będzie bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Żółtka ubić do zgęstnienia i bladości. Stopniowo wymieszać około jednej czwartej gorącej mieszaniny do żółtek; wymieszać do pozostałej gorącej mieszaniny. Wymieszać w squash, sól, i gałka muszkatołowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Ubij białka z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty; złóż jedną czwartą białek do mieszanki do squasha. Złóż pozostałe białka; wlej do lekko posmarowanego 2-ćwiartkowego souffle dish.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4
Piec w 350 przez 1 godzinę lub aż nadmuchane i brązowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn