Buchi
Buchi może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 95 g tłuszczu, oraz w sumie 997 kalorii. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka oleju jadalnego, fasoli mung, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to tanie przepis dla fanów Południowej żywności. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest dobre. Podobne przepisy to Buchi.
Instrukcje
Połącz fasolę mung i 1 szklankę wody w garnku i doprowadzić do wrzenia; gotować na średnim ogniu, aż fasola będzie bardzo miękka, o 30 protokół. Fasolę dokładnie rozgnieść. Do puree fasolowego wymieszać 1/2 szklanki cukru; odstawić.
Wymieszać kleistą mąkę ryżową, 2 łyżki cukru, sól i 1/4 szklanki wody razem w dużej misce; zagnieść razem na tyle, aby uformować kulkę. Podzielić piłkę na małe kawałki i toczyć się w kulki. Spłaszczyć każdą kulkę ciasta i łyżką 1 łyżkę mieszanki puree z fasoli do środka ciasta. Owinąć ciasto wokół mieszaniny fasoli i szczypta krawędzie razem do uszczelnienia. Powtarzaj, aż całe ciasto i pasta zostaną użyte.
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy lub dużym rondlu do 350 stopni F (175 stopni C).
Smażyć kulki partiami w gorącym oleju, aż złoty kolor będzie brązowy, 5 do 10 minut na partię.