Bucatini z suszonymi pomidorami i Pesto z rukoli i migdałów
Bucatini z suszonymi pomidorami i Pesto z rukoli i migdałów może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 723 kalorie, 19g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.72 za porcję. 7 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, pomidory winogronowe, ser Pecorino romano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać migdały, można śledzić to danie główne z Świeża wiśnia Clafouti z migdałami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Makaron Bucatini z pesto z migdałów Rukolanowych i pomidorami, Fusilli z pesto z rukoli i suszonymi pomidorami, oraz Makaron Pesto ze szparagami, suszonymi pomidorami i rukolą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni.
Pokrój żółte i czerwone pomidory na pół. Delikatnie wycisnąć każdą połowę pomidora, aby odsączyć sok i nasiona.
Ułóż pomidory w jednej warstwie na pergaminie wyłożonym blachą do pieczenia i pozostaw do wyschnięcia w piekarniku na 2 godziny. (Można pominąć pomidory na szybki posiłek w tygodniu lub zrobić je z wyprzedzeniem. Pozostaną dobrze pokryte oliwą z oliwek w szczelnym pojemniku przechowywanym w lodówce nawet przez miesiąc!)
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami.
Odcedzić, oszczędzając część wody do gotowania, ale nie spłukiwać makaronu.
Dodaj migdały i ser do procesu spożywczego lub blendera. Proces z bardzo powolną prędkością aż do połączenia.
Dodać rukolę i czosnek, następnie oliwę z oliwek, sól i pieprz. Proces mieszaniny powoli przez cały czas, aby upewnić się, że ostrze nie nagrzewa się zbyt dużo (co by gotować Zielenie i białka serowe, zmieniając smak), a także, że mieszanka nie staje się zbyt gładka.
Dodaj makaron i pesto do dużej miski i wrzucić do herbu dobrze. Nie bój się dodać chochli lub dwóch wody do gotowania, jeśli to konieczne, aby utworzyć kremową konsystencję. Można również dodać olej i ser do smaku. Wrzucić suszone pomidory w piekarniku, jeśli używasz i wrzucić jeszcze raz.
Podawać udekorowane tostami pokrojonymi w plasterki migdałami.* Uwaga: najnowsze wytyczne wydane przez Amerykańską Akademię Pediatrii nie wskazują na udowodnione korzyści w opóźnianiu ciał stałych, nawet wysoko alergennych pokarmów, w tym orzechów, poza 4 - do 6-miesięcy. Nie oznacza to, że Twoje dziecko nie musi mieć reakcji alergicznej, ale to oznacza, że jest to bezpieczne i odpowiedzialne, aby rozważyć wprowadzenie wysokiej żywności alergenów już 6 miesięcy, zwłaszcza jeśli dziecko nie ma osobistej lub rodzinnej historii alergii pokarmowych. Porozmawiaj z pediatrą o tym, co najlepsze dla Twojej rodziny.** Rozdaję vouchery, które są dobre w zamian za bezpłatne bilety na koncert i sekcję VIP (gdzie Barilla będzie catering świeżych potraw przygotowanych na terenie obiektu dla uczestników koncertu). Po otrzymaniu voucherów, będziesz musiał zatrzymać Casa Barilla na 13 września lub w południe na 14, aby dokonać przełącznika. Il podać pełne szczegóły bezpośrednio do zwycięzców. Powodzenia!Ten post został sponsorowany przez dobrych ludzi w Barilla,z którymi zawarłem płatną współpracę. Zatrudnili mnie do pomocy w podnoszeniu świadomości na temat specjalnych wydarzeń mających miejsce w Nowym Jorku w ramach ich Summer of Italy. Osobiście uczestniczę w wydarzeniach, dzięki czemu mogę podzielić się z Wami moimi doświadczeniami, a wszystkie opinie są ściśle moje. Przeczytaj więcej o jednej głodnej mamie i sponsoringu tutaj.