Bucatini z sosem pomidorowym pieczonym masłem
Bucatini z sosem pomidorowym pieczonym masłem to pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 611 kalorii, 26g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka sardeli, bucatini, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest dobre. Spróbuj Bucatini z sosem pomidorowym pieczonym masłem, Bucatini z sosem pomidorowym pieczonym masłem, oraz Bucatini z sosem pomidorowym pieczonym masłem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Połącz pomidory (kruszenie ich rękami), czosnek, anchois, masło i 1/2 łyżeczki czerwonego pieprzu w naczyniu do pieczenia 13x9"; doprawić solą i czarnym pieprzem. Pieczeń, tossinghalfway przez, aż czosnek jest bardzo miękkii mieszanina jest jammy, 35-40 minut.Za pomocą masher ziemniaków lub widelca, mashrozić czosnek i pomidory.
W międzyczasie ugotuj makaron w dużym garnkugotuj osoloną wodę, mieszając od czasu do czasu, aż do al dente.
Odcedzić, zastrzegając 1/2 szklanki pastacooking cieczy.
Powrót makaron do garnka i dodać pomidor i płyn do gotowania makaronu. Gotować overmedium-na dużym ogniu, podrzucając aż soscoats makaron, o 3 protokół.
Podawać z parmezanem i więcej płatków czerwonej papryki.
Czy do przodu: sos pomidorowy może byćzawodnić 4 dni do przodu.
Ostudzić; przykryć i schłodzić. Podgrzać przed wymieszaniem z makaronem.
3 Więcej Pomysłów Na ... Pieczony Sos Pomidorowy
Możesz nigdy nie mieszać ponownie, gdy już dasztego sos pomidorowy o niskiej konserwacji spróbować.Pieczenie uwalnia głębokość z pomidorów w puszkach, zaszczepiając długo gotowany smak. Duża ilość czosnku i anchois dodaje jeszcze większego charakteru. Oto inne sposoby wykorzystania wspaniałego sosu poza makaronem: przecier z zupy pomidorowej z bulionem warzywnym i odrobiną śmietany do rozgrzewającej miski.Omlet złożyć łyżkę wewnątrz omletalong z kawałkami wędzonej mozzarelli.Pizza to przecież sos pomidorowy.
Rozłóż ciasto na pizzę iton i prysznic z parmezanem.
Piec i top z więcej anchois, pietruszka, i skórka z cytryny.
W porcji: 490 kalorii, 13 g tłuszczu, 5 g błonnika