Bucatini z grzybami

Bucatini z grzybami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Bucatini z grzybami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.95 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ząbków czosnku, ciężka śmietana do ubijania, borowiki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 38%. Spróbuj Bucatini ze szpinakowym Pesto i pieczarkami, Kolacja: Bucatini con Salsicce (Bucatini z kiełbasą), oraz Bucatini z sosem Skate: Bucatini alla Razza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dokładnie opłukać porcini.
2
Połączyć porcini i 2/3 szklanki wrzącej wody w misce; przykryć i odstawić 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Odcedzić na sicie nad miską, rezerwując 1/4 szklanki płynu do namaczania. Porcini.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Makaron ugotować z 1 łyżką soli we wrzącej wodzie 10 minut lub aż al dente; odcedzić w durszlaku nad miską, rezerwując 1/4 szklanki płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj szalotki, mieszanka grzybów, i czosnek; smażyć 5 minut, często mieszając. Wymieszać porcini, sherry i 1/4 łyżeczki soli; gotować 1 minutę lub do odparowania płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MieszaneGrzyby Mieszane
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Drobno zetrzeć 1 uncję sera; pozostały ser pokruszyć. Zmniejszyć ciepło do średniego. Wymieszać z makaronem, 1/4 Puchar reserved gotowania płynu, 1/4 Puchar reserved borcini moczenie płynu, 1/4 Puchar startego sera, śmietana, posiekana szałwia, i pieprz; wrzucić dobrze połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
8
Skropić olejem; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
9
Umieścić około 1 1/4 szklanki mieszanki makaronu na każdym z 4 talerzy; top każdej porcji z około 1 łyżka pokruszonego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KruszySer Kruszy
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
10
W razie potrzeby udekoruj gałązkami szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn