Bubbling Cauldron Cocktails
Koktajle Bubbling Cauldron mogą być tylko napojem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje $1.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 91 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Mieszanka nektaru gruszkowego, szampana, porzeczek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Bubbling Cauldron Cheese Dip with Bat wing Dippers, Bulgotanie Chleba Lepkie Bułeczki, oraz Kocioł Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij średnią miskę wodą i wyciśnij do niej połowę cytryny. Gruszki obieramy i dodajemy do wody cytrynowej. Za pomocą małego melona baller, scoop się kulki z każdej gruszki; powrót kulki do wody cytrynowej. Będziesz potrzebował 16 kulek gruszki. Za pomocą wykałaczki zrób mały otwór w każdej kulce gruszki i włóż porzeczkę do każdego otworu.
Wlać 1 łyżkę nektaru gruszkowego do każdego z 8 fletów szampana. Napełnij flety szampanem. Włócznia 2 gruszki "gałki oczne" na wykałaczce, włóż do każdego fletu i podawaj jednocześnie.