Bubba ' s Bunch grillowane żeberka dziecięce
Jeśli 1,33 zł za porcję spada w Twoim budżecie, Bubba ' s Bunch grillowane żeberka z tyłu dziecka może być niesamowite bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 259 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu cayenne, papryka dymna, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowane Żeberka Dziecięce, Grillowane Żeberka Dziecięce, oraz Grillowane Żeberka Dziecięce.
Instrukcje
Zbuduj ogień węglem drzewnym lub rozgrzej grill gazowy.
W razie potrzeby usunąć srebrną skórę z tyłu żeber. Ustaw grill na pośrednie ciepło, a jeśli używasz wiórów drewnianych, umieść nasączone wióry bezpośrednio na węglu drzewnym lub w palenisku grilla gazowego. Przetrzyj pokrojone cytryny z przodu iz tyłu żeber wyciskając, aby uwolnić jak najwięcej soku. Odstawić na 5 minut. Obficie pocierać żebra przyprawami i odstawić, przykryte, na 15 do 20 minut.
Umieść żebra (od strony kości w dół) w środku rusztu do gotowania lub w uchwycie/stojaku na bezpośrednim średnim ogniu, upewniając się, że nie są nad bezpośrednim płomieniem. Grill przykryty (w temperaturze około 325 stopni F, jeśli grill ma termometr) przez 1 1/2 do 2 godzin lub do momentu, gdy mięso będzie miękkie i wycofane z końców kości żeber.
Nie otwieraj grilla przez pierwsze 30 minut-oznacza to brak podglądania; szczególnie ważne, jeśli używasz wiórów drewnianych. Jeśli żebra zaczną się palić na krawędziach, ułóż je jeden na drugim w samym środku grilla i lekko opuść ogień. Dwadzieścia minut przed podaniem rozpakuj żeberka, jeśli to konieczne i posmaruj sosem barbecue.
Wyjąć żeberka z grilla i odstawić na 10 minut przed pokrojeniem na pojedyncze lub 2 do 3 żeberek. Ciepły pozostały sos w rondlu i podawać na boku, w razie potrzeby.
Połączyć papryka, sól, cukier, brązowy cukier, kminek, chili w proszku, pieprz, cayenne, cebula w proszku, czosnek w proszku, seler sól i oregano w misce; dobrze wymieszać. Aby uzyskać gładsze pocierać, puree składniki w młynku do przypraw, aż dobrze połączone i wszystkie kawałki są jednolite (rub będzie bardzo cienki i tan w Kolorze). Ten krok jest ważny, jeśli dodasz go do domowego sosu barbecue.
Extra rub można przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.