Bułeczki Z Kwaśną Śmietaną
Bułeczki z kwaśną śmietaną to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Ten deser ma 145 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 33 minuty. Mieszanka drożdży fleischmann ' s ® rapidrise, jajko, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Bułeczki Cynamonowe Śmietankowe Z Lukrem Z Serem Pomarańczowym, Roladki Wachlarzowe Ze Śmietaną, oraz Kwaśna Śmietana Posy Rolls dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 1 szklanka mąki, cukier, nierozpuszczone drożdże i sól w dużej misce miksera.
Podgrzać kwaśną śmietanę, wodę i masło do bardzo ciepłego (120 do 130 stopni F). Stopniowo dodawać do mieszanki mąki. Beat 2 minuty przy średniej prędkości miksera elektrycznego, skrobanie miski od czasu do czasu.
Dodać jajko i pozostałe 1-1 / 4 szklanki mąki zrobić miękkie ciasto. Łyżka równomiernie do 12 nasmarowanych (2-1 / 2 cala) kubków muffin. Przykryć; odstawić do podwojenia rozmiaru, około 1 godziny.
Piec w temperaturze 400 stopni F przez 25 do 30 minut lub do czasu zakończenia.
Wyjąć z patelni; schłodzić na stojaku z drutu.