Bułeczki Drożdżowe Miodowe

Bułeczki Drożdżowe Miodowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj bułek drożdżowych z miodem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 23 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz mąkę, masło, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bułeczki Drożdżowe Miodowe, Bułeczki Drożdżowe Miodowo-Pszenne, oraz Miodowe Drożdżowe Bułeczki Obiadowe.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w małej misce i odstawić 5 minut lub do pęcherzyków mieszaniny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W międzyczasie podgrzać mleko w rondlu na średnim ogniu 3 do 5 minut lub do 100 do 11
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wymieszaj ciepłe mleko, jajka i kolejne 3 składniki w misce wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodać mieszaninę drożdży, mieszając, aby połączyć. Stopniowo dodawać 5 szklanek mąki, ubijając ze średnią prędkością, za pomocą uchwytu łopatkowego. Pokonać 3 minuty. Przykryć folią i odstawić na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DrożdżeDrożdże
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
5
Odkryć ciasto, i dodać pozostałe 1 1/2 szklanki mąki, ubijając przy średniej prędkości 5 minut. (Ciasto będzie lepkie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Przenieść do lekko nasmarowanej dużej miski do mieszania. Przykryć folią i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia luzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
7
Rozwal ciasto. Obróć ciasto na dobrze obsypanej mąką powierzchni i rozwałkuj na 28 (2 1/2 cala) kulek (około 1/4 szklanki ciasta na kulkę).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
RolkaRolka
8
Umieść kulki w 4 lekko nasmarowanych 9-calowych patelniach (7 kulek na patelnię). Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia luzem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Wymieszać 1/2 szklanki zmiękczonego masła i 1/4 szklanki miodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
MiódMiód
10
Piec bułki w 400 przez 10 do 12 minut lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Blaty z masłem miodowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło MiodoweMasło Miodowe
12
Podawać z pozostałym masłem miodowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło MiodoweMasło Miodowe
13
Uwaga: aby zamrozić, umieść upieczone bułki w plastikowych torebkach do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym i zamrozić do dwóch miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
14
Odwilż w temperaturze pokojowej. Podgrzać, w razie potrzeby.
TrudnośćEkspert
Gotowe W35 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn