Bułeczki cynamonowe magazynu Southern Living
Bułeczki cynamonowe z przepisu magazynu Southern Living są gotowe w około 45 minut i są zdecydowanie super bezglutenową opcją dla miłośników południowego jedzenia. Za 6 centów za porcję ten przepis pokrywa 0% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 0 g białka , 2 g tłuszczu i łącznie 46 kalorii . Ten przepis służy 28 osobom. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mocno brązowego cukru, orzechów pekan, masła i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Świetnie sprawdza się jako śniadanie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem łyżeczkowym wynoszącym 0% , to danie można ulepszyć. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili takżePasta With Butternut Parmesan Sauce @ Dw Magazine.Com , Bon „Apple” Tite Cinnamon Rolls i Cinnamon Rolls .
Instrukcje
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni w prostokąt o wymiarach 16 x 12 cali; posmaruj masłem.
POŁĄCZ brązowy cukier i cynamon; posypać masłem i posypać orzechami pekan.
ZWIŃ, w stylu galaretki, zaczynając od dłuższej krawędzi; pokroić w plastry o grubości 3/4 cala. Ułóż w dwóch lekko natłuszczonych patelniach o wymiarach 13 x 9 cali. Przykryj i odstaw do wyrośnięcia w ciepłym miejscu (85 stopni) na 30 minut lub do momentu podwojenia objętości.
PIEC w temperaturze 375 stopni przez 25 minut lub do złotego koloru.
Wymieszaj cukier puder i mleko; posmarować ciepłe bułeczki.