Bułeczki cynamonowe II

Bułeczki cynamonowe II
Bułeczki cynamonowe II to Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 336 osób. Jeśli masz pod ręką sól, mąkę, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Działa dobrze jako bardzo niedrogi posiłek poranny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Podobne przepisy to Overnight Cinnamon Rolls – rano można upiec świeże i gorące bułeczki cynamonowe, {Slow Cooker} Cinnamon Roll Fondue z 20-minutowymi miniaturowymi bułeczkami cynamonowymi, oraz Dyni cynamonowe Roladki z Klon cynamon krem ser lukier.

Instrukcje

1
Rozgrzać mleko w małym rondlu, aż bąbelki, a następnie usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wymieszać z masłem; mieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Dodać wodę i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
W dużej misce, połączyć mieszaninę mleka, drożdże, cukier biały, sól, jajka i 2 szklanki mąki; dobrze wymieszać, aby połączyć. Wymieszaj pozostałą mąkę, 1/2 szklanki na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Gdy ciasto się połączy, przekręć je na lekko posypaną mąką powierzchnię i zagniataj, aż będzie gładkie i elastyczne, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DrożdżeDrożdże
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Ciasto podzielić na dwie części.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
6
Zwiń każdy kawałek w prostokąt o wymiarach 12x9 cali. W misce wymieszać cynamon i brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Każdy kawałek posmarować połową masła, połową brązowego cukru i mieszaniną cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
MasłoMasło
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
8
Zwiń ciasto, używając trochę wody do uszczelnienia szwu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
RolkaRolka
9
Pokrój każdą rolkę na 12 plastrów za pomocą bardzo ostrego noża lub nici dentystycznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
10
Umieść rolki na dwóch nasmarowanych patelniach do pieczenia o wymiarach 9x13 cali. Przykryć i odstawić do prawie dwukrotnie, około 1 godziny. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
11
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 do 25 minut, aż złoty kolor będzie brązowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Aby lukier; połączyć cukiernika, serek, masło i wanilia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
LukierLukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CukierCukier
13
Stopniowo dodawać mleko, aż lukier osiągnie konsystencję rozszerzającą się.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
MlekoMleko
14
Rozprowadzić na ciepłych (ale nie gorących) bułeczkach cynamonowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka CynamonowaBułka Cynamonowa
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn