Bułeczki cynamonowe II
Bułeczki cynamonowe II to Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 336 osób. Jeśli masz pod ręką sól, mąkę, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Działa dobrze jako bardzo niedrogi posiłek poranny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Podobne przepisy to Overnight Cinnamon Rolls – rano można upiec świeże i gorące bułeczki cynamonowe, {Slow Cooker} Cinnamon Roll Fondue z 20-minutowymi miniaturowymi bułeczkami cynamonowymi, oraz Dyni cynamonowe Roladki z Klon cynamon krem ser lukier.
Instrukcje
Rozgrzać mleko w małym rondlu, aż bąbelki, a następnie usunąć z ognia.
Wymieszać z masłem; mieszać do rozpuszczenia.
Dodać wodę i odstawić do ostygnięcia.
W dużej misce, połączyć mieszaninę mleka, drożdże, cukier biały, sól, jajka i 2 szklanki mąki; dobrze wymieszać, aby połączyć. Wymieszaj pozostałą mąkę, 1/2 szklanki na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Gdy ciasto się połączy, przekręć je na lekko posypaną mąką powierzchnię i zagniataj, aż będzie gładkie i elastyczne, około 8 minut.
Ciasto podzielić na dwie części.
Zwiń każdy kawałek w prostokąt o wymiarach 12x9 cali. W misce wymieszać cynamon i brązowy cukier.
Każdy kawałek posmarować połową masła, połową brązowego cukru i mieszaniną cynamonu.
Zwiń ciasto, używając trochę wody do uszczelnienia szwu.
Pokrój każdą rolkę na 12 plastrów za pomocą bardzo ostrego noża lub nici dentystycznej.
Umieść rolki na dwóch nasmarowanych patelniach do pieczenia o wymiarach 9x13 cali. Przykryć i odstawić do prawie dwukrotnie, około 1 godziny. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 do 25 minut, aż złoty kolor będzie brązowy.
Aby lukier; połączyć cukiernika, serek, masło i wanilia.
Stopniowo dodawać mleko, aż lukier osiągnie konsystencję rozszerzającą się.
Rozprowadzić na ciepłych (ale nie gorących) bułeczkach cynamonowych.